Great Nordic

Lidt fra butikken

Kundernes favoritter

Se spiritus

Se saft

Se øl

YET ANOTHER er et dansk spiritusbrand til folket. Til barer, restauranter, caféer, konferencecentre. Til hr og fru Danmark. Til alle med en forkærlighed for noget godt til ganen. – Forestil dig en rigtig god spiritus, din absolut yndlings. Gin, vodka, rom, whisky. Næste gang bør du prøve vores. Du vil ikke fortryde det.

Det hele startede med et ønske om at lave noget anderledes. Noget, som ikke er set før. Noget, der kan noget. Noget, der vil noget. Unægteligt … der er mange spiritusbrands derude i dag. Men der er ingen som os.
Vi ved, at der er mange om budet. Vi ved, at vi kun er én blandt mange. Vi ved også, at vores produkter har det helt rigtige prispunkt, den rette kvalitet og den helt rigtige smag. Vores sortiment består af hvid og mørk rom, vodka, gin og whisky. Alle produkter er raffineret og fin-tunet til perfektion. Hvordan smager det? Det er som at drikke en tår af en virkelig, virkelig god spiritus. Du burde prøve.

– Alle gode stunder starter her.

Ærø Bryggeri

Rise Bryggeri åbnede første gang for ølhanerne tilbage i 1926 og op til 1961. I disse år blev der brygget, hvidtøl, påskeøl og stakitøl. I 1934 udvidede man produktionen med iscremefabrikation og i 1950´erne udvidede man med sodavandsproduktion.

Godt øl kræver gode mennesker. Ærø Bryggeri er et lille håndbryggeri drevet af folk med passion for det klassiske bryghåndværk og for øl på rene råvarer. Vores daglige brygstab tæller især bryggersvendene Bent og Gunnar. Brygmester Stig Anker Andersen komponerer brygopskrifterne og sikrer den høje smagskvalitet i alle vores øl.

Vi kalder det håndbryggeri, fordi det er folkene på bryggeriet, deres håndelag og deres aldrig svigtende omhu, der sikrer det gode øl. Bent og Gunnar sørger ved hver eneste bryg for, at alt udføres så nøje og perfekt, at brygmesterens opskrifter møder jeres smagsløg, præcis som de var tænkt.

Udvikling

Hos Great  Nordic udvikler vi vores produkter med kvalitet, pris og den gode historie i fokus, for den bedste oplevelse af vores kunder.

Produktion

Vores produkter er både produceret i Danmark og udlandet. Afhængig af produktet, er traditioner eller innovation i højsædet.

import / Export

Sidst, men ikke mindst, så tilbyder vi både export og import af produkter, som vi mener lever op til vores standarder.

Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top