Yet Another […] Whisky Sour


Denne klassiske cocktail kan dateres helt tilbage til midt 1800-tallet, i mange forskellige varianter. Fælles for alle disse varianter, og grundlaget for drinkens forfriskende syre, er den friskpresset citronsaft, som giver drinken karakter og gør den passende både i stuen om vinteren og på terrassen i sommerperioden.


Lidt historie om Whisky Sour

Whisky Sour er med sin friske citronsaft godt syrlig, uden at whiskyens fylde og varme ikke undertrykkes af dette, men i stedet sammen giver drinken sin meget behagelige karakter. Selvom man ikke er whisky-drikker, kan denne drink give grobund for en helt ny kærlighed for whisky og dens varme, hele året rundt.

Opskriften

60 mL
20 mL

15 mL

Yet Another Whisky
Friskpresset Citronsaft
Simple Sugar Sirup
citron eller appelsin skive
maraschino kirsebær

Sådan gør du:
I en shaken hældes alle ingredienserne sammen, og 1-2 isterninger tilføjes. Derefter rystes shakeren kraftigt i cirka 10 sekunder, og drinken hældes i et koldt lowball glas. Pynt derefter drinken med en lime eller appelsinskive, og maraschino kirsebær.

Simpelt og ligetil, velbekommen

Boston Sour: Tilføj godt 20 mL æggehvide inden drinken rystes, og drinken vil nu efter rystningen få en lækker skummet top.


Shop din drink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll til toppen